Barbecued Chicken—Spicy Southern Style
por
Gatimi
|
|
5 tbsp (3 ons) domate paste 1 keçap tsp Mjaltë 2 tsp 1 melasë tsp 1 lugë salcë Worcestershire 4 lugë uthull të bardhë 3 / 4 lugë piper i kuq 1 / 8 tsp piper i zi 1 / 4 qepë tsp pluhur 2 karafil hudhër, i grirë 1 / 8 xhenxhefil tsp, integruar 11 / 2 lb pule (gjoksi, drumsticks), skinless 1. Kombinoje me përjashtim të gjithë përbërësit e pulave në tenxhere. 2. Ziej për 15 minuta. 3. Pule lahen dhe me vend të thatë. Vendin e saj në pjatë të madhe dhe shkurre me gjysmën e përzierje prevede. 4. Mbuluar me përfundojë plastike dhe marinoj në frigorifer për 1 orë. 5. Pule Vendi pjekje mbi fletë me viza me fletë metalike prej alumini dhe grindje për 10 minuta nga çdo anë për të nënshkruar në lëngje. 6. Furrë, kthehuni në 350 ° F dhe shtoni mbetur salcë me pule. Cover me pule petë alumini dhe vazhdojnë pjekje për 30 minuta.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment