Rockport Fish Chowder
por
Gatimi
|
|
2 Tbsp perimeve të Vajite 1 / 4 C qepë, vrazhdë copëtuar 1 / 2 C selino, vrazhdë copëtuar 1 C flokëkuq, me feta C 2 patate, e papërpunuara, peeled, cubed 1 / 4 tsp trumzë 1 / 2 tsp piper i kuq C 2 shishe lëng koprrac 8 tërë peppercorns 1 bay leaf 1 £ freskëta apo të ngrira (dhe thawed) cod apo merluc fillets, shkurtuar në 3/4-inch cubes 1 / 4 C miell 3 C lowfat qumësht 1 Tbsp majdanoz i freskët, i copëtuar 1. Nxehtësia madhe të naftës në tenxhere. Shto qepë dhe selino, dhe për sauté rreth 3 minuta. 2. Shto flokëkuq, patate, trumzë, spec i kuq, dhe koprrac supë. Përfundojnë peppercorns dhe djathit në gjirin fletë leckë. Shtoni në të tenxhere. Sillni në vlim, reduktimin e ngrohjes, dhe ziej për 15 minuta, pastaj shtoni dhe peshk zierje për një shtoi 15 minuta, apo deri sa peshku thekon lehtë dhe është i errët. 3. Hiq peshku dhe perimet. Pushim në chunks peshkut. Sillni të supë me lëng mishi çiban i valë dhe vazhdojnë derisa vëllimi është zvogëluar në 1 filxhan. Largoj gji dhe peppercorns fletë. 4. Shake miell dhe 1 / 2 filxhan lowfat në enë me qumësht të shtrënguar-montim kapak deri qetë. Shtoni në të lëng mishi në tenxhere, së bashku me mbetur qumësht. Cook rreth ngrohjes mesme, nxitje të vazhdueshme, deri në përzierje boils dhe është thickened. 5. Kthehuni perimet dhe peshku chunks të bursës dhe ngrohjes tërësisht. Shërbyer nxehtë, sprinkled me majdanoz i copëtuar.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment