Djegëse rosto viçi
por
Gatimi
|
|
1 / 4 tsp kripë 1 / 2 tsp piper i zi 1 / 2 tsp kanellë 11 / 2 tsp qimnon 3 £ ligët pa kockë viçi sup, shkurtohet, mbështjellë, i lidhur 4 tsp vaj ulliri 1 / 2 £ onions, peeled 1 / 2 karafil hudhër, peeled 2 tsp tharë dragua 4 sprigs majdanoz i freskët 1 tsp trumzë 1 bay leaf 1. Mix së bashku me kripë, piper, kanellë, dhe qimnon. Rub mbi rosto. 2. Nxehtësia 2 teaspoons të madhe të naftës në tigan. Shto onions, hudhër, dhe dragua. Cover dhe kuzhinier rreth ngrohjes ulët për 10 minuta. Set aside. 3. Nxehtësia 2 teaspoons mbetur e naftës në ovenproof pan mjaft të mëdha për të mbajtur të gjithë përbërësit. Brown mishit në të gjitha anët. 4. Add-hudhër qepë përzjerje. Shto majdanoz, trumzë, dhe gjirin fletë. Mbulesa. 5. Piqem në 325 º F furrë për 11 / 2 orë, ose deri sa të mishit është tenderit. 6. Hiq e mishit për të shërbyer pjatë. Cek yndyrë nga gatimi lëngje. Hiq gji fletë dhe majdanoz. Pritini të digjen në të 1/4- 1/2-inch feta. Hidh pak gatim lëng mbi rosto dhe për të shërbyer në anën tjetër.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment