Chicken Gumbo
por
Gatimi
|
|
1 lugë vaj vegjetal 1 / 4 miell C 3 C ulët sodium supë pule 1 1 / 2 lb gjoks pule, skinless, pa kocka, shkurtuar në strips 1-inch 1 C (1 / 2 lb) patate të bardhë, Cubed 1 onions C, i copëtuar 1 C (1 / 2 lb) karrota, copëtuar vrazhdë 1 / 2 karotë mesatare, integruar 1 / 4 selino C, i copëtuar 4 karafil hudhër, i grirë imët 2 gjeth scallion, copëtuar 1 fletë tërë gji 1 / 2 tsp trumzë 1 / 2 lugë piper i zi, terren 2 tsp nxehtë (ose jalapeño) piper 1 C (1 / 2 lb) bamje, feta copa-copa 1/2-inch 1. Add naftës në tenxhere të mëdha dhe ngrohjes mbi zjarr të mesëm. 2. Llokoçis në miell. Cook, nxitje të vazhdueshme, deri në miell fillon të kthehet kafe e artë. 3. Llokoçis ngadalë në të gjitha supë duke përdorur lëvizje wire. Cook për 2 minuta. Supë përzierje nuk duhet të jetë i trazuar. 4. Add pjesa tjetër e përbërësit përveç bamje. Sillni në vlim, pastaj uljen e ngrohjes dhe le të ziej per 20-30 minuta. 5. Shto bamje dhe le kuzhinier për 15-20 minuta më shumë. 6. Hiq gjeth gjirin e nxehtë dhe për të shërbyer në vazo ose mbi oriz.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment