Bean and Macaroni Soup
por
Gatimi
|
|
Bathë dhe Makarona supë 2 kanaçe (16 ons secila) fasule e madhe veriore 1 tbsp vaj ulliri 1 / 2 lb kërpudha të freskëta, feta 1 qepë C, copëtuar vrazhdë 2 karrota C, feta 1 selino C, copëtuar vrazhdë 1 hudhër karafil, i grirë 3 domate C, të freskëta, peeled, copëtoj (ose 1 1 / 2 £ konservuar, tërë, copëtoj) * 1 tsp tharë urtë 1 tsp tharë trumzë 1 / 2 tsp tharë rigon me shije piper i zi, fllad terren 1 fletë gji, copë 4 bërryl makarona C, i gatuar * Nëse përdorni domate konservuar, përmbajtja natriumi do të jenë më të larta. Provo nuk kripë shtuar domate te konservuara për të mbajtur të ulët sodium. 1. Fasule Drain dhe të lëngshme rezervë. Fasule Shpëlaj. 2. Nxehtësia e naftës në 6-kazan kuart. Shtoj mushrooms, qepë, karrota, selino, dhe hudhër dhe sauté për 5 minuta. 3. Add domate, urtë, trumzë, rigon, piper, dhe gjeth gji. Cover dhe kuzhinier rreth ngrohjes mesëm për 20 minuta. 4. Makarona Cook sipas udhëzimeve të pakos, duke përdorur pakripur uji. Drain kur gatuar. A nuk overcook. 5. Kombinoje lëngët e rezervuara bathë me ujë për të bërë 4 gota. 6. Add fasule likuid, dhe i gatuar makarona me përzierje bimore. 7. Bring me çiban. Cover dhe ziej derisa supa është tërësisht të nxehtë. Llokoçis herë pas here.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment