Mishe dhe Fasule te nehure (HOT) Chili
por
Gatimi
|
|
2 £ ligët çomlek mish viçi, i shkurtuar pjesë më e mirë, hyj në mes 1-inch cubes 3 Tbsp perimeve të naftës C 2 ujë 2 tsp hudhër, i grirë 1 qepë të madhe, finely copëtuar 1 Tbsp miell 2 tsp pluhur djegës 1 spec i gjelbër, i copëtuar 2 £ (ose 3 C) domate, i copëtuar 1 Tbsp rigon 1 tsp qimnon 2 C rrumbullosur veshka fasule * * Për të shkurtoj mbi natriumi, përpiquni të përdorni "pa kripë shtoi" konservuar veshka fasule ose fasule të përgatitur në shtëpi pa kripë. 1. Brown e mishit të mëdha në tigan me gjysmën e perimeve të naftës. Shtoni ujë. Ziej mbuluar për 1 orë deri sa të mishit është e tenderit. 2. Nxehtësia mbetur perimeve të naftës në vend të dytë tigan. Shto hudhër dhe qepë, dhe kuzhinier mbi të ulta deri qepë ngrohjes është zbutur. Shtoni miellin dhe kuzhinier për 2 minuta. 3. Add-hudhër qepë-përzierje të miellit mish i gatuar. Pastaj shtoni mbetur përbërësit përzierje të mishit. Ziej për 1 / 2 orë.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment