Llokoçis-Fried Mish lope kineze dhe Perimet
por
Gatimi
|
|
2 Tbsp thatë verë e kuqe 1 Tbsp salcë soje 1 / 2 tsp sheqer 11 / 2 tsp gingerroot, peeled, integruar 1 £ raundin mishi pa kocka, yndyrë shkurtohet, bie përmes kokërr në 11/2-inch strips 2 Tbsp perimeve të naftës 2 mesme onions, secili shkurtuar në 8 wedges 1 / 2 £ freskët mushrooms, shpëlarë, shkurtohet, me feta 2 stalks (1 / 2 C) selino, njëanshmërisë prerë në feta 1/4-inch 2 vogla green peppers, prerë hollë në gjatësi strips 1 C uji gështenja, drenazhuar, me feta 2 Tbsp miell misri 1 / 4 e ujit C 1. Përgatitja marinadë nga përzierjen së bashku verë, salcë soje, sheqerit, dhe gjallëri. 2. Marinoj mishit ndërsa në përzierje përgatitjen e perimeve. 3. Nxehtësia 1 lugë gjelle të madhe të naftës në tigan ose wok. Llokoçis-fërgoj onions dhe mushrooms për 3 minuta mesme, të lartë mbi ngrohjes. 4. Shto selino dhe kuzhinier për 1 minutë. Shto mbetur për perimet dhe kuzhinier 2 minuta deri sa të gjelbër ose piper tender por është i brishtë. Transfer perimeve të ngrohtë tas. 5. Shtoni 1 lugë gjelle mbetur naftës në tigan. Llokoçis-fërgoj mishit në të naftës për rreth 2 minuta, ose deri sa mishi humb ngjyrë trëndafili e saj. 6. Blend miell misri dhe të ujit. Llokoçis në mishit. Cook dhe deri llokoçis thickened. Mandej kthimi i perimeve në tigan. Llokoçis butësisht dhe për të shërbyer.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment