Minestrone supë
por
Gatimi
|
|
1 / 4 C vaj ulliri Karafil 1 hudhër, i grirë (ose 1 / 8 tsp pluhur) 11 / 3 C qepë, vrazhdë copëtuar 11 / 2 C selino me lë, vrazhdë copëtuar 1 mund (6 ons) domate paste 1 Tbsp majdanoz i freskët, i copëtuar 1 C flokëkuq, feta, të freskëta apo të ngrira 4 3 / 4 C lakër, i copëtuar 1 mund (1 paund) domate, copëtoj 1 C rrumbullosur veshka fasule të kuqe, drenazhuar, i shpëlarë 11 / 2 C ngrirë bizele 11 / 2 C freskët bishtaja dash prevede nxehtë 11 K ujë 2 C spageti, i papjekur, i prishur 1. Nxehtësia e naftës në 4-kuart tenxhere. Shtoj hudhër, qepë, selino dhe, dhe sauté për rreth 5 minuta. 2. Shto të gjithë përbërësit e mbetura, përveç spageti. Llokoçis deri përbërësit janë edhe të përziera. 3. Sillni të valoj dhe zvogëlimin e ngrohjes, mbuluar, ziej dhe për rreth 45 minuta ose derisa perimet janë të tenderit. 4. Shto pazier spageti dhe për zierje vetëm 2-3 minuta.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment