Shish Kabob
por
Gatimi
|
|
2 Tbsp vaj ulliri 1 / 2 C supë pule 1 / 4 C verë e kuqe 1 limon, vetëm lëng 1 tsp copëtuar hudhër 1 / 4 tsp kripë 1 / 2 tsp rozmarinë 1 / 8 tsp piper i zi 2 £ ligët qengji, shkurtuar në 1-inch cubes 24 domate qershi 24 mushrooms 24 vogël onions 1. Kombinoje naftës, supë me lëng mishi, verë, lëng limoni, hudhër, kripë, rozmarinë, dhe piper. Hidh mbi qingji, domate, mushrooms, dhe onions. Marinoj në frigorifer për disa orë ose gjatë natës. 2. Vendos së bashku skewers e qengjit, onions, mushrooms, dhe domate. Zihem 3 inches nga ngrohjes për 15 minuta, kthese çdo 5 minuta.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment