Supë shtëpie Turqi
por
Gatimi
|
|
6 £ gjoks gjel deti me eshtra (me së paku 2 mishit C) 2 mesme onions 3 stalks selino 1 tsp tharë trumzë 1 / 2 tsp tharë rozmarinë 1 / 2 tsp tharë sherbelë 1 tsp tharë basil 1 / 2 tsp borzilok i tharë 1 / 2 tsp tharë dragua 1 / 2 tsp kripë shije të zezë piper 1 / 2 £ italisht pastina ose makarona 1. Vendi gjoks gjel deti në një shkallë të gjerë 6-kuart tenxhere. Cover me ujë të paktën deri në threequarters plot. 2. Peel onions, prerë në copa të mëdha, dhe shtoni në tenxhere. Të lahen stalks selino, fetë, dhe të shtoni në tenxhere. 3. Ziej mbuluar për rreth 21 / 2 orë. 4. Hiq nga cofëtinë tenxhere. Ndani supë në të vogla, shallower kontejnerëve për ftohje të shpejtë në frigorifer. 5. Pas ftohjes, cek off yndyrë. 6. Ndërsa supë fitilin, hiqni mishin nga Turqi mbetur karabina. Pritini copa-copa. 7. Shto Turqi mishit të skimmed supë, së bashku me herbs dhe erëza. 8. Sillni në vlim dhe shtoni pastina. Vazhdoni gatimin në vlim të ulët për rreth 20 minuta, deri sa pastina është bërë. Shërbyer në të njëjtën kohë ose ngrij për më vonë reheating.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment