Meatball Soup
por
Gatimi
|
|
Meatball supë 1 / 2 lb terren pule 1 / 2 tokë viçi lb ligët 10 ujit C 1 achiote tbsp annato (i quajtur gjithashtu), me dëshirë, për t'u ngjyrosur 1 bay leaf 1 qepë të vogël, i copëtuar 1 / 2 spec C jeshile, copëtuar 1 nenexhik tsp 2 domate të vogla, i copëtuar 1 / 2 tsp rigon 4 miell misri tbsp çastit 1 / 2 lugë piper i zi 2 karafil hudhër, i grirë 1 / 2 tsp kripë 2 karrota të mesme, i copëtuar 2 lakër C, i copëtuar 2 gjeth selino, copëtuar 1 pako (10 ons) misrit ngrirë 2 kungull i njomë të mesme, i copëtuar 1 chayote mesme, copëtuar (shtuar kungull i njomë mund të përdoret në vend) 1 / 2 cilantro C, i grirë 1. Në tenxhere të madhe, të kombinuar të ujit, annato, bay leaf, gjysma e qepë, jeshile piper, dhe 1 / 2 lugë çaji i nenexhik. Bring me çiban. 2. Në vazo, kombinuar pule, viçi, gjysma tjetër e qepë, domate, rigon, miell misri, piper, hudhër, dhe kripë. Mix mirë. Forma 1-inch qofte. Meatballs Vendi në valë ujit dhe ngrohjes ulët. Gatuaj rreth ngrohjes ulët për 30-45 minuta. 3. Add flokëkuq, chayote, lakër, dhe selino. Cook rreth ngrohjes ulët për 25 minuta. Shto misri e kungull i njomë. Cook 5 minuta për një tjetër. Garniturë me cilantro dhe pjesën tjetër të nenexhik.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment