por
Gatimi
|
|
Supë me misër 1 tbsp vaj vegjetal 2 selino tbsp, diced imët 2 qepë tbsp, diced imët 2 spec tbsp jeshile, diced imët 1 pako (10 ons) ngrirë misër tërë kernel 1 patate C papërpunuara, peeled, diced në copa 1/2-inch 2 tbsp majdanoz të freskët, i copëtuar 1 ujë C 1 / 4 tsp kripë me shije piper i zi 1 / 4 lugë piper i kuq 2 miell tbsp 2 lowfat C ose qumësht i skremuar 1. Nxehtësia naftës në tenxhere të mesme. Add selino, qepë, piper dhe jeshile, dhe sauté për 2 minuta. 2. Add misër, patate, ujë, kripë, piper, spec i kuq dhe. Sillni në vlim, pastaj uljen e ngrohjes dhe të mesëm. Cook mbuluar për rreth 10 minuta ose derisa patatet janë të tenderit. 3. Vendi 1 / 2 filxhan qumësht në kavanoz me tightfitting kapak. Shtoni miell dhe dridhen fuqishëm. 4. Gradualisht shtoni qumështin e-përzierje miell me perime i gatuar. Pastaj shtoni mbetur qumësht. 5. Cook, nxitje të vazhdueshme, deri përzierje vjen në vlim dhe thickens. Shërbyer garnished me copëtuar, të freskëta majdanoz.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment