Curtido (Cabbage) Salvadoreño
por
Gatimi
|
|
Curtido (Lakra) Salvadoreño 1 kokë lakër të mesme, i copëtuar 2 karrota të vogla, integruar 1 qepë të vogël, me feta 1 / 2 tsp tharë piper i kuq (optional) 1 / 2 tsp rigon 1 lugë vaj ulliri 1 kripë tsp 1 lugë kafe sheqer 1 / 2 uthull C 1 / 2 ujë C 1. Lakër zbardh me ujë të valë për 1 minutë. Hedh ujë. 2. Lakër Vendi në amfiteatër i madh dhe shtoni flokëkuq integruar, feta qepë, spec i kuq, rigon, vaj ulliri, kripë, sheqer kafe, uthull, dhe ujë. 3. Vendi në frigorifer për të paktën 2 orë para se shërbejnë.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment