Shish Kabob
por
Gatimi
|
|
2 tbsp vaj ulliri 1 / 2 C supë pule 1 / 4 C verë e kuqe 1 limon, lëng vetëm 1 tsp copëtuar hudhër 1 / 4 tsp kripë 1 / 2 tsp rozmarinë 1 / 8 tsp piper i zi 2 £ qengji varfër, ulur në 1-inch cubes 24 domate qershi 24 kerpudha 24 onions vogël 1. Kombinoje naftës, supë me lëng mishi, verë, lëng limoni, hudhër kripë, rozmarinë, dhe piper. Hidh mbi mish qingji, domate, kërpudha, dhe prej qepëve. Marinoj e frigorifer për disa orë ose gjatë natës. 2. Vendos së bashku skewers e qengjit, onions, kërpudha dhe domate. Zihem 3 inç e ngrohjes për 15 minuta, kthyer çdo 5 minuta.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment