Meksikan Pozole
por
Gatimi
|
|
2 £ ligët viç, cubed * 1 Tbsp vaj ulliri 1 qepë të madhe, i copëtuar Karafil 1 hudhër, finely copëtuar 1 / 4 tsp kripë 1 / 8 tsp piper 1 / 4 C cilantro 1 mund të (15 ons) zier domate 2 domate paste ons Mund 1 (1 £ 13 ons) kaçamak * Skinless, gjokse pule pa kocka mund të përdoren në vend që të forcojë cubes. 1. Në tenxhere e madhe, ngrohjes naftës, pastaj sauté viç. 2. Shto qepë, hudhër, kripë, piper, cilantro, dhe ujë të mjaftueshëm për të mbuluar mishi. Cover tenxhere dhe kuzhinier rreth ngrohjes ulët deri mishit është tenderit. 3. Shtoni domatet dhe domate paste. Vazhdoni gatimin për rreth 20 minuta. 4. Shto dhe kaçamak vazhdojnë gatim ngrohje të ulët mbi 15 minuta për një tjetër, nxitje ndonjehere. Nëse shumë trashë, shtoni ujë dëshiruar për qëndrueshmëri.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment