Beef and Bean Chili
por
Gatimi
|
|
Mish lope dhe Bean Chili 2 £ ligët merak mish viçi, shkurtohet e inç yndyrë, hyj në 1-cubes 3 tbsp vaj vegjetal 2 ujë C 2 tsp hudhër, i grirë 1 qepë të madhe, copëtuar imët 1 miell tbsp 2 tsp pluhur djegës 1 spec i gjelbër, i copëtuar 2 £ (ose 3 C) domate, copëtuar 1 rigon tbsp 1 qimnon tsp 2 fasule C konservuar veshkave * * Për të ulur prapa në natriumi, do të përpiqen për përdorimin e "pa kripë shtuar" fasule konservuar veshkave ose fasule përgatitur në shtëpi pa kripë. 1. Mish Brown në tigan i madh me gjysmën e vaj perimesh. Add ujë. Ziej mbuluar për 1 orë derisa mishi është e tenderit. 2. Vaj vegjetal Nxehtësia e mbetura në vendin e dytë tigan. Shtoni hudhër dhe qepë, dhe kuzhinier rreth ngrohjes ulët deri qepë është zbutur. Shtoni miell dhe kuzhinier për 2 minuta. 3. Add hudhër--përzierje qepë miell për mish i gatuar. Pastaj shtoni mbetur përbërësit për përzierje mish. Ziej për 1 / 2 orë.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment