Finger-Licking Curried Chicken
por
Gatimi
|
|
1 1 / 2 tsp kerri pluhur 1 trumzë tsp, grimcuar 1 scallion kërcell, copëtuar 1 spec tbsp nxehtë, i copëtuar 1 lugë piper i zi, terren 8 karafil hudhër, grimcuar 1 xhenxhefil tbsp, integruar 3 / 4 tsp kripë 8 copë pulë, skinless (gjoks dhe thupër) 1 tbsp vaj ulliri 1 ujë C 1 patate të mesme të bardhë, diced 1 qepë të madhe, i copëtuar 1. Mix së bashku kerri pluhur, trumzë, scallion, piper nxehtë, spec i kuq , piper piper i zi, hudhër, xhenxhefil, qepë dhe kripë. 2. Përzierje sasi e vogël erëza në pule. 3. Marinoj për të paktën 2 orë në frigorifer. 4. Vaj mbi tigan e nxehtësisë në zjarr të mesëm. Shto pule dhe sauté. 5. Shtoni ujë dhe do të lejojë që të gatuaj pule mbi zjarr të mesëm për 30 minuta. 6. Shto patate diced dhe kuzhinier për një shtoi 30 minuta. 7. Shtoni qepët dhe kuzhinier për 15 minuta më shumë ose deri sa mishi është e tenderit.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment