Black tigan Me Mish lope te Gjelbërte dhe Patate te Kuqe
por
Gatimi
|
|
1 £ lartë raundin viçi 1 Tbsp piper i kuq 11 / 2 tsp rigon 1 / 2 tsp pluhur djegës 1 / 4 tsp hudhër pluhur 1 / 4 tsp piper i zi 1 / 8 tsp piper i kuq 1 / 8 tsp thatë mustardë 8 kuqe-skinned patate, përgjysmohet 3 C qepë, finely copëtuar 2 C supë viçi 2 karafil hudhër madh, i grirë 2 madh flokëkuq, peeled, në shumë të prerë hollë, 21/2-inch strips 2 vile (1 / 2 paund) mustardë perime, lakër jeshile, ose rrepë perime, rrjedh hequr, vrazhdë shqyer si të nevojshme nonstick gatim spërkë 1. Pjesërisht ngrijë viç. Thinly rriskë nëpër kokërr në kohë strips 1/8-inch trasha dhe 3 inç i gjerë. 2. Kombinoje spec i kuq, rigon, spec djegës pluhur, pluhur hudhër, zi piper, spec i kuq, mustardë dhe e thate. Mbuloj me një shtresë strips e mishit me nuancë ujem. 3. Spërkë të mëdha, të rënda tigan me nonstick stof. Ngroh paraprakisht pan mbi lartë ngrohjes. Shto dhe mishit cook, nxitje, për 5 minuta. Pastaj shtoni patate, qepë, supë me lëng mishi, hudhër dhe, kuzhinier i mbuluar dhe mbi të mesme ngrohjes për 20 minuta. Llokoçis në flokëkuq, porotë zarzavate mbi krye, dhe kuzhinier flokëkuq janë të mbuluara deri në tender, rreth 15 minuta. 4. Shërbejë në masë të madhe që shërbejnë tas inatosur me bukë për dunking.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment