Gisht-shuplaka Curried Chicken
por
Gatimi
|
|
1 1 / 2 tsp kerri pluhur 1 tsp trumzë, i grimcuar 1 bisht scallion, i copëtuar 1 Tbsp nxehtë piper, i copëtuar 1 tsp piper i zi, tokësor 8 karafil hudhër, grimcuar 1 Tbsp xhenxhefil, integruar 3 / 4 tsp kripë 8 copë pulë, skinless (e gjirit dhe thupër) 1 Tbsp vaj ulliri 1 C ujë 1 patate e mesme të bardhë, diced 1 qepë të madhe, i copëtuar 1. Mix së bashku kerri pluhur, trumzë, scallion, nxehtë piper, spec i kuq piper, piper i zi, hudhër, xhenxhefil, qepë, dhe kripe. 2. Sasi e vogël erëza përzjerje të pulave. 3. Marinoj për të paktën 2 orë në frigorifer. 4. Nxehtësia naftës në tigan rreth mesme e djeg. Shto dhe sauté pulë. 5. Shtoni ujë dhe për të lejuar pulë cook Flaka mbi mesme për 30 minuta. 6. Shto diced patate dhe kuzhinier për një shtoi 30 minuta. 7. Shto onions dhe kuzhinier për 15 minuta ose më shumë deri sa të mishit është tenderit.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment