Making Mealtimes Spicy

por | |
Making Mealtimes erëza Pak yndyrë? Pak kripe? Si mund ta bëjë këtë dhe për të marrë shije më shumë? I lehtë. Shije me erëza dhe bimëve. Ja një i dobët e asaj që shkon mirë me atë që: Për mishit, pulave, dhe Peshku Viçi ..................... gjeth Bay, borzilok, arrëmyshk, qepë, piper, urtë, trumzë Lamb Curry ................... pluhur, hudhër, rozmarinë, nenexhik Derri ..................... hudhër, qepë, urtë, piper, rigon Vea ...................... gjeth Bay, kerri pluhur, xhenxhefil, borzilok, rigon Chicken .............. xhenxhefil, borzilok, rigon, spec i kuq, shpezë erëza, rozmarinë, urtë, dragua, trumzë Peshku ...................... pluhur Curry, kopër, mustardë e thatë, lëng limoni, borzilok, spec i kuq, piper

0 Komento edhe ti:

Post a Comment

Ushqimi recetë - i shėndetshėm recetë për Mëngjes