Making Mealtimes Spicy
por
Gatimi
|
|
Making Mealtimes erëza Pak yndyrë? Pak kripe? Si mund ta bëjë këtë dhe për të marrë shije më shumë? I lehtë. Shije me erëza dhe bimëve. Ja një i dobët e asaj që shkon mirë me atë që: Për mishit, pulave, dhe Peshku Viçi ..................... gjeth Bay, borzilok, arrëmyshk, qepë, piper, urtë, trumzë Lamb Curry ................... pluhur, hudhër, rozmarinë, nenexhik Derri ..................... hudhër, qepë, urtë, piper, rigon Vea ...................... gjeth Bay, kerri pluhur, xhenxhefil, borzilok, rigon Chicken .............. xhenxhefil, borzilok, rigon, spec i kuq, shpezë erëza, rozmarinë, urtë, dragua, trumzë Peshku ...................... pluhur Curry, kopër, mustardë e thatë, lëng limoni, borzilok, spec i kuq, piper
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment