Chicken Marsala
por
Gatimi
|
|
1 / 8 tsp piper i zi 1 / 4 tsp kripë 1 / 4 miell C 4 (5 ons total) gjokse pule, pa kockë, skinless 1 tbsp vaj ulliri 1 / 2 C verë Marsala 1 / 2 e aksioneve C pule, yndyrë skremuar nga lartë 1 / 2 limoni, lëng vetëm 1 / 2 kërpudha C, feta 1 tbsp majdanoz i freskët, i copëtuar 1. Mix së bashku piper, kripë dhe miell. Qendra pule me i kalitur miell. 2. Në tigan me fund të rëndë, vaj për ngrohje. Gjokse pule Vendi në tigan dhe ngjyrë kafe në të dy anët, pastaj hiqni dhe vendosur mënjanë. 3. Për tigan, shtoni verën dhe trondit deri nxehtë. Add lëng, aksionet, dhe këpurdhat. Llokoçis, zvogëlimin e ngrohjes, dhe kuzhinier për rreth 10 minuta, deri salcë është zvogëluar pjesërisht. 4. Gjokse pule të thekur Kthehuni tigan. Lugë salcë mbi pule. 5. Cover dhe kuzhinier për rreth 5-10 minuta ose derisa është bërë pulë. 6. Shërbyer salcë mbi pule. Garniturë me majdanoz copëtuar.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment