Grilled Chicken
por
Gatimi
|
|
4 gjokse pule, pa kocka, skinless 1 / 4 C vaj ulliri 2 limes, lëng vetëm 1 / 4 tsp rigon 1 / 2 lugë piper i zi 1 / 4 e ujit C 10-12 tomatillos, husks hequr, shkurtuar në gjysmë 1 / 2 qepë mesatare, quartered 2 karafil hudhër, copëtuar imët 2 speca jalapeño 2 cilantro tbsp, copëtuar 1 / 4 tsp kripë 1 / 4 C lowfat salcë kosi 1. Kombinoje vaj, lëng nga një limonit, rigon, piper i zi dhe të cekët, pjekje enësh qelqi. Trazim. 2. Gjokse pule Vendi në gjellë dhe pjekje të kthehet në pallton çdo anë. Mbulesa pjatë dhe ftoh brenda natës. Pule, kthehuni periodikisht për marinoj atë në të dyja anët. 3. Vendos ujë, tomatillos, dhe qepë në tenxhere. Sillni të valoj i butë dhe kuzhinier zbuluar për 10 minuta ose derisa tomatillos janë të tenderit. 4. Në blender, vend i gatuar qepë, tomatillos, dhe çdo e ujit të mbetura. Add hudhër, speca jalapeño, cilantro, kripë dhe lëng i limonit të dytë. Përzierje deri sa të gjithë përbërësit janë të qetë. Salcë vend në teatër dhe ftoh. 5. Gjokse pule Vendi më të nxehtë dhe kuzhinier pjek deri bërë. Vendi pulë që shërbejnë në pjatë. Lugë gjelle krem e lowfat kosi mbi çdo gjoks pule. Hidh salcë mbi krem kosi.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment