Mexican Pozole
por
Gatimi
|
|
Meksikan Pozole 2 £ viç varfër, Cubed * 1 tbsp vaj ulliri 1 qepë të madhe, i copëtuar 1 hudhër karafil, copëtuar imët 1 / 4 tsp kripë 1 / 8 tsp piper 1 / 4 cilantro C 1 mund (15 ons) domate zier 2 domate ons paste 1 mund (1 £ 13 ons) kaçamak * Skinless, gjokse pule pa kocka mund të përdoret në vend të cubes viçi. 1. Në tenxhere e madhe, vaj për ngrohje, pastaj sauté viçi. 2. Add qepë, hudhër, kripë, piper, cilantro, dhe ujë të mjaftueshëm për të mbuluar mishi. Cover tenxhere dhe kuzhinier rreth ngrohjes ulët derisa mishi është e tenderit. 3. Shto domate dhe paste domate. Vazhdoni gatimin për rreth 20 minuta. 4. Shto kaçamak dhe vazhdojnë gatim rreth ngrohjes ulët për një tjetër 15 minuta, nxitje ndonjehere. Nëse shumë trashë, shtoni ujë për qëndrueshmëri të dëshiruara.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment