Chicken Orientale
por
Gatimi
|
|
8 pa kocka, gjinjtë skinless pule, prerë në chunks 8 kërpudha të freskëta me shije piper i zi 8 onions gjithë të bardhë, parboiled 2 portokall, quartered 8 chunks konservuar pineapple, nonsweetened 8 domate qershi 1 mund (6 ons) ngrirë, lëng të koncentruar mollë, thawed 1 verë e bardhë e thatë C 2 tbsp salcë soje, natriumi e ulët xhenxhefil dash, terren 2 uthull tbsp 1 / 4 C vaj vegjetal 1. Sasi e vogël gjokse pule me piper. 2. Thread 8 skewers si vijon: pulë këpurdhë, pulë, qepë, pulë, Tremujori portokalli, pule, pineapple , copë domate qershi. Kabobs vend në cekët pan. 3. Kombinoje përbërësit e mbetur dhe lugë mbi kabobs. Marinoj në frigorifer për të paktën 1 orë, pastaj thahet. 4. Zihem kabobs 6 inç nga ngrohjes për 15 minuta për secilën palë. Furçë me marinadë çdo 5 minuta. Pas bërë, hidhni mbetur marinadë dhe do të shërbejë kabobs.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment