Bavarisë Mish lope
por
Gatimi
|
|
1 1 / 4 £ ligët çomlek mish viçi, i shkurtuar pjesë më e mirë, hyj në mes 1-inch copë 1 Tbsp perimeve të naftës 1 qepë të madhe, thinly me feta 1 1 / 2 C ujë 3 / 4 tsp qimnon fara 1 / 2 tsp kripë 1 / 8 tsp piper i zi 1 bay leaf 1 / 4 C uthull të bardhë 1 Tbsp sheqer 1 / 2 vogla kreu lakër e kuqe, shkurtuar në 4 wedges 1 / 4 C gingersnaps, i grimcuar 1. Brown në mish të rënda të naftës në tigan. Hiq sauté mishit dhe qepë mbetur të naftës deri në ari. Kthehuni mishit të tigan. Shto ujit, qimnon fara, kripë, piper, dhe gjirin fletë. Sillni në vlim. Reduktimi i ngrohjes, mbulojnë, dhe ziej për 11 / 4 orë. 2. Shto dhe sheqerit uthull, dhe llokoçis. Vendi lakër në krye të mishit. Cover dhe ziej për një shtoi 45 minuta. 3. Hiq mishi dhe lakër, organizoni në pjatë, dhe mbaj ngrohtë. 4. E drippings nga tigan dhe cek off yndyrë. Shtoni ujë të mjaftueshëm për të drippings të japin 1 filxhan e lëngshme. 5. Kthim në tigan me grimcuar gingersnaps. Cook dhe trazim deri thickened dhe përzierje boils. Hidh mbi mishit dhe perimeve, dhe për të shërbyer.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment