Chicken bamje
por
Gatimi
|
|
1 tsp perimeve të naftës 1 / 4 C miell 3 C-ulët natriumi supë pule 1 1 / 2 paund gjoks pule, skinless, pa kocka, shkurtuar në 1-inch strips 1 C (1 / 2 paund) bardhë patate, cubed 1 C onions, i copëtuar 1 C (1 / 2 paund) flokëkuq, vrazhdë copëtuar 1 / 2 karrota mesme, integruar 1 / 4 C selino, i copëtuar 4 karafil hudhër, finely grirë 2 stalks scallion, i copëtuar 1 tërë gjirin hapshme 1 / 2 tsp trumzë 1 / 2 tsp piper i zi, tokësor 2 tsp nxehtë (ose jalapeño) piper 1 C (1 / 2 paund) bamje, në feta 1/2-inch copë 1. Shto tenxhere të madhe të naftës dhe ngrohjes mbi mesme e djeg. 2. Llokoçis në miell. Cook, nxitje të vazhdueshme, deri në miell fillon të kthehet ari i nxirë nga dielli. 3. Llokoçis ngadalë në të gjitha supë wire duke përdorur fshirëse e vogël. Cook për 2 minuta. Supë me lëng mishi përzierje nuk duhet të jetë i trazuar. 4. Shto tjetër e përbërësit përveç bamje. Sillni në vlim, pastaj të zvogëlojë ngrohjes dhe le të ziej per 20-30 minuta. 5. Shto dhe bamje le cook për më tepër 15-20 minuta. 6. Hiq bay leaf nxehtë dhe për të shërbyer në tas apo mbi oriz.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment