Supë me misër
por
Gatimi
|
|
1 Tbsp perimeve të naftës 2 Tbsp selino, finely diced 2 Tbsp qepë, finely diced 2 Tbsp green piper, finely diced 1 pako (10 ons) ngrirë gjithë kernel misri 1 C pagatuar patate, peeled, diced në 1/2-inch copë 2 Tbsp majdanoz i freskët, i copëtuar 1 C ujë 1 / 4 tsp kripë shije të zezë piper 1 / 4 tsp piper i kuq 2 Tbsp miell 2 C lowfat apo qumësht i skremuar 1. Nxehtësia mesme të naftës në tenxhere. Shto selino, qepë, piper dhe të gjelbërta, dhe sauté për 2 minuta. 2. Shto misër, patate, ujë, kripë, piper, dhe piper i kuq. Sillni në vlim, pastaj në reduktimin e ngrohjes mesme. Cook mbuluar për rreth 10 minuta ose derisa patatet janë tenderit. 3. Vendi 1 / 2 filxhan qumësht në qyp me tightfitting kapak. Shtoni miellin dhe troshis energjikisht. 4. Gradualisht shtoni qumësht pluhur-miksturë për të gatuar perimeve. Pastaj shtoni qumështit të mbetur. 5. Cook, nxitje të vazhdueshme, deri në miksturë vjen për të valoj dhe thickens. Shërbyer me garnished copëtuar, të freskëta majdanoz.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment