Cannery Row Soup
por
Gatimi
|
|
Fabrikë konservimi Row supë £ 2 fileto peshku të ndryshme (të tilla si merluc, purtekë, belbëzoj, cod, i vetëm), ulur në cubes 1-inch 2 tbsp vaj ulliri 1 hudhër karafil, i grirë 3 karrota, prerë në shirita të hollë 2 selino C, feta 1 / 2 qepë C, copëtuar 1 / 4 speca jeshile C, copëtuar 1 mund (28 ons) domate e tërë, copëtoj, me të lëngshme 1 lëng C gojë 1 / 4 tsp thata trumzë, grimcuar 1 / 4 tsp borzilok i tharë, grimcuar 1 / 8 tsp piper i zi 1 / 4 C majdanoz të freskët, i grirë 1. Nxehtësia e naftës në tenxhere të madhe. Hudhër Sauté, karrota, selino, qepë, piper dhe jeshile në vaj për 3 minuta. 2. Shto përbërësit e mbetur, me përjashtim të majdanoz dhe peshku. Cover dhe zierje për 10-15 minuta ose derisa perimet janë pirun e tenderit. 3. Shto peshk dhe majdanoz. Ziej mbuluar për 5-10 minuta më shumë ose deri peshk thekon lehtë dhe është i errët. Serve hot.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment