Bavarian Beef
por
Gatimi
|
|
Viçi bavarez 1 1 / 4 £ ligët merak mish viçi, shkurtohet e inç yndyrë, hyj në 1-copa 1 tbsp vaj vegjetal 1 qepë të madhe, feta thinly 1 1 / 2 ujë C 3 / 4 fara tsp qimnon 1 / 2 tsp kripë 1 / 8 tsp piper i zi 1 bay leaf 1 / 4 C uthull të bardhë 1 sheqer tbsp 1 / 2 lakër kokë të vogla të kuqe, shkurtuar në 4 wedges 1 / 4 gingersnaps C, grimcuar 1. Mishit Brown në vaj në tigan të rënda. Hiq mish dhe qepë sauté në vaj e mbetura deri artë. Mishit Kthehu në tigan. Shtoni ujë, fara qimnon, kripë, piper, dhe gjeth gji. Bring me çiban. Ulja e ngrohjes, mbulojnë, dhe ziej për 11 / 4 orë. 2. Shto uthull dhe sheqer, dhe trazim. Vendi lakër në majë të mishit. Cover dhe ziej për 45 minuta shtuar. 3. Hiq mish dhe lakër, organizoni në pjatë, dhe për të mbajtur ngrohtë. 4. Drippings Strain nga tigan dhe i skremuar off yndyrë. Shtoni ujë të mjaftueshëm për të drippings të japë 1 filxhan të lëngshme. 5. Kthehuni tek tigan me gingersnaps grimcuar. Kuk dhe llokoçis deri thickened dhe përzierje vlon. Hidh mbi mish dhe perimeve, dhe për të shërbyer.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment