Fasule dhe makarona supë
por
Gatimi
|
|
2 kuti (16 ons çdo) e madhe e veriut fasule 1 Tbsp vaj ulliri 1 / 2 £ freskët mushrooms, me feta C 1 qepë, vrazhdë copëtuar 2 C flokëkuq, me feta C 1 selino, vrazhdë copëtuar Karafil 1 hudhër, i grirë C 3 domate, të freskëta, peeled, copëtoj (ose 1 1 / 2 paund konservuar, të plotë, të copëtoj) * 1 tsp tharë sherbelë 1 tsp tharë trumzë 1 / 2 tsp tharë rigon shije të zezë piper, fllad terren 1 bay leaf, crumbled C 4 bërryl makarona, i gatuar * Në qoftë se përdorimi i konservuar domate, natriumi përmbajtje do të jenë më të larta. Provo nuk rrumbullosur domate kripë shtoi natriumi për të mbajtur më të ulët. 1. Drain fasulet dhe rezervë të lëngshme. Shpëlaj fasulet. 2. Nxehtësia e naftës në 6-kazan kuart. Shtoj mushrooms, qepë, flokëkuq, selino, dhe hudhër sauté dhe për 5 minuta. 3. Shtoni domatet, i urtë, trumzë, rigon, piper, dhe gjirin fletë. Cover dhe kuzhinier rreth ngrohjes mesme për 20 minuta. 4. Cook makarona sipas drejtime në paketë, duke përdorur pakripur uji. Drain kur gatuhet. Mos overcook. 5. Kombinoje rezervuara Bean lėngshme me ujë për të bërë 4 gota. 6. Shto lëngshme, fasule, dhe për të gatuar makarona perimesh përzjerje. 7. Sillni në vlim. Cover dhe zierje deri supë është tërësisht të nxehtë. Llokoçis ndonjehere.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment