Rockport Fish Chowder
por
Gatimi
|
|
2 tbsp vaj vegjetal 1 / 4 qepë C, copëtuar vrazhdë 1 / 2 selino C, copëtuar vrazhdë 1 flokëkuq C, feta 2 patate C, të papërpunuara, peeled, Cubed 1 / 4 tsp trumzë 1 / 2 lugë spec i kuq 2 lëng gojë C shishe 8 peppercorns gjithë 1 bay leaf 1 £ freskëta ose të ngrira (dhe thawed) cod apo fileto merluc, ulur në Cubes 3/4-inch 1 / 4 miell C 3 qumësht C lowfat 1 tbsp majdanoz i freskët, i copëtuar 1. Nxehtësia e naftës në tenxhere të madhe. Shtoni qepë dhe selino, dhe sauté për rreth 3 minuta. 2. Add karrota, patate, trumzë, spec i kuq, dhe supë gojë. Përfundojë peppercorns dhe bay leaf në pëlhurë djathë. Shtoni në tenxhere. Sillni në vlim, reduktuar ngrohjes, dhe ziej për 15 minuta, pastaj shtoni dhe peshk zierje për 15 minuta shtuar, ose deri thekon peshk lehtë dhe është i padepërtueshëm. 3. Hiq peshk dhe perime. Peshk Pushim në chunks. Bring supë të çiban dhe vazhdojnë të valë deri në vëllim është reduktuar në 1 filxhan. Largoj bay leaf dhe peppercorns. 4. Shake miell dhe 1 / 2 filxhan qumësht lowfat në enë me të ngushtë puthitur kapak deri qetë. Add to supë me lëng mishi në tenxhere, së bashku me mbetur qumësht. Cook rreth ngrohjes mesme, nxitje të vazhdueshme, deri në përzierje vlon dhe është thickened. 5. Kthehuni chunks perime dhe peshk të aksioneve dhe ngrohjes tërësisht. Serve hot, spërkatet me majdanoz copëtuar.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment