Meatball supë
por
Gatimi
|
|
1 / 2 £ terren pulë 1 / 2 £ terren ligët viçi 10 K ujë 1 Tbsp annato (gjithashtu i quajtur achiote), me dëshirë, për t'u ngjyrosur 1 bay leaf 1 qepë të vogël, i copëtuar 1 / 2 C spec i gjelbër, i copëtuar 1 tsp mendër 2 domate të vogla, i copëtuar 1 / 2 tsp rigon 4 Tbsp çastit miell misri 1 / 2 tsp piper i zi 2 karafil hudhër, i grirë 1 / 2 tsp kripë 2 flokëkuq mesme, i copëtuar 2 C lakër, i copëtuar 2 selino stalks, i copëtuar 1 pako (10 ons) ngrirë misri 2 mesme kungull i njomë, i copëtuar 1 mesme chayote, copëtuar (shtoi kungull i njomë mund të përdoren në vend) 1 / 2 C cilantro, i grirë 1. Në tenxhere e madhe, kombinojnë me ujë, annato, bay leaf, gjysma e qepë, jeshile piper, dhe 1 / 2 lugë çaji i nenexhik. Sillni në vlim. 2. Në tas, kombinoni pulë, viçi, gjysma tjetër e qepë, domate, rigon, miell misri, piper, hudhër, dhe kripe. Mix mirë. Forma 1-inch meatballs. Vendi meatballs në ujë i valë dhe më e ulët ngrohjes. Gatuaj rreth ngrohjes ulët për 30-45 minuta. 3. Shto flokëkuq, chayote, lakër, dhe selino. Cook ulët mbi 25 për ngrohje minuta. Shto dhe misri kungull i njomë. Cook 5 minuta për një tjetër. Zbukuroj me cilantro dhe pjesa tjetër e nenexhik .
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment