Chicken Marsala
por
Gatimi
|
|
1 / 8 tsp piper i zi 1 / 4 tsp kripë 1 / 4 C miell 4 (5 ons total) gjokse pule, pa kockë, skinless 1 Tbsp vaj ulliri 1 / 2 C Marsala verë 1 / 2 C pulë stock, yndyrë skimmed nga lart 1 / 2 limon, vetëm lëng 1 / 2 C mushrooms, me feta 1 Tbsp majdanoz i freskët, i copëtuar 1. Mix së bashku piper, kripë, dhe miell. Lyej me pulë kalitur miell. 2. Në të rëndë-bottomed tigan, ngrohjes naftës. Vendi gjokse pule në tigan kafe e errët dhe në të dy anët, pastaj hiqni dhe rezervuar. 3. Për të tigan, shtoni verën dhe deri llokoçis të nxehtë. Shto lëng, aksionet, dhe mushrooms. Llokoçis, reduktimin e ngrohjes, dhe cook për rreth 10 minuta, deri prevede pjesërisht është reduktuar. 4. Kthehuni thekur në gjokse pule tigan. Lugë salcë mbi pulë. 5. Cover dhe kuzhinier për rreth 5-10 minuta ose deri pulë është bërë. 6. Shërbyer mbi prevede pulë. Garniturë me majdanoz i copëtuar.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment