Chicken Ratatouille
por
Gatimi
|
|
1 tbsp vaj vegjetal 4 pule gjysma e gjirit të mesme, skinned, yndyrë hequr, pa kockë, dhe prerë në copa 1-inch 2 kungull i njomë, rreth 7 inç të gjatë, unpeeled, feta thinly 1 patëllxhan të vogla, peeled, shkurtuar në 1-inch cubes 1 qepë të mesme, feta thinly 1 spec i gjelbër mesme, prerë në copa 1-inch 1 / 2 lb kërpudha të freskëta, feta 1 mund (16 ons) domate e tërë, copëtoj 1 hudhër karafil, i grirë 1 1 / 2 tsp borzilok i tharë, grimcuar 1 tbsp majdanoz i freskët, i grirë me shije piper i zi 1. Nxehtësia naftës në tigan nonstick të mëdha. Shto pule dhe sauté për rreth 3 minuta ose derisa lehtë thekur. 2. Add kungull i njomë, patëllxhan, qepë, jeshile piper, dhe këpurdhat. Kuzhinier për rreth 15 minuta, nxitje herë pas here. 3. Add domate, hudhër, borzilok, majdanoz, dhe piper. Llokoçis dhe vazhdojnë të kuzhinier për rreth 5 minuta ose derisa pule është e tenderit.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment