Viç stroganof
por
Gatimi
|
|
1 £ ligët viç (raundin e lartë), cubed 2 tsp perimeve të naftës 3 / 4 Tbsp qepë, finely copëtuar 1 £ mushrooms, me feta 1 / 4 tsp kripë ta provoni piper 1 / 4 tsp arrëmyshk 1 / 2 tsp tharë basil 1 / 4 C verë e bardhë 1 C lowfat plain kos 6 C makarona, i gatuar në ujë pakripur 1. Pritini viç në 1-inch cubes. 2. Nxehtësia 1 lugë çaji vaj në tigan nonstick. Sauté qepë për 2 minuta. 3. Shto dhe sauté viç për 5 minuta më shumë. Kthehuni në ngjyrë kafe të barabartë. Hiq nga panevropian dhe të mbajë nxehtë. 4. Shto mbetur të naftës dhe të pan sauté mushrooms. 5. Shto dhe onions viç me të pan seasonings. 6. Shto verës dhe kos, dhe butësisht llokoçis in. Të nxehtit, por nuk po digjem .* 7. Shërbyer me makarona. * Në rast se është e dëshiruar trashje, përdorimin e 2 teaspoons miell misri. Kalorive janë të njëjta si e miellit, por ka miell misri dyfishojë trashje pushtet. I kalorive për miell misri nuk janë përfshirë në ushqyesve që shërbejnë për të dhënë më lart. Te shtoni miell misri, të marrin sasi të vogël të verës dhe kos dhe lëng mishi lënë mënjanë të freskët. Llokoçis në miell misri. Shtoni disa nga supë të ngrohtë paste miell misri dhe llokoçis. Pastaj, shtoni miell misri përzjerje të pan.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment