Homemade Turkey Soup
por
Gatimi
|
|
Shtëpi Turqi supë 6 gjeldeti lb gjirit me eshtra (me së paku 2 mishit C) 2 onions mesme 3 gjeth selino 1 tsp tharë trumzë 1 / 2 tsp tharë rozmarinë 1 / 2 tsp tharë urtë 1 tsp tharë basil 1 / 2 tsp borzilok i tharë 1 / 2 tsp tharë dragua 1 / 2 tsp kripë me shije piper i zi 1 / 2 lb pastina italian ose makarona 1. Gjeldeti Vendi gji në 6 madhe-tenxhere kuart. Mbuluar me ujë deri të paktën threequarters plot. 2. Onions Peel, prerë në copa të mëdha, dhe shtoni në tenxhere. Selino gjeth lahen, fetë, dhe shtoni në tenxhere. 3. Ziej e mbuluar për rreth 21 / 2 orë. 4. Hiq i therur nga tenxhere. Ndani supë në të vogla, shallower kontejnerët për ftohje të shpejtë në frigorifer. 5. Pas ftohjes, cek off yndyrë. 6. Ndërsa supë COOLs, hiqni mbetur nga mishi i therur turqi. Pritini në copa. 7. Add mish gjeldeti me supë skremuar, së bashku me herbs dhe erëza. 8. Sillni në vlim dhe shtoni pastina. Vazhdoni gatimin në vlim të ulët për rreth 20 minuta, deri pastina është bërë. Shërbyer menjëherë ose ngrij për më vonë reheating.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment