Minestrone Soup
por
Gatimi
|
|
Minestrone supë 1 / 4 C vaj ulliri 1 hudhër karafil, i grirë (apo 1 / 8 tsp pluhur) 11 / 3 qepë C, copëtuar vrazhdë 11 / 2 me gjethe selino C, copëtuar vrazhdë 1 mund (6 ons) domate paste 1 tbsp majdanoz i freskët, i copëtuar 1 flokëkuq C, feta, të freskëta apo të ngrira 4 3 / 4 lakër C, i copëtuar 1 mund (1 lb) domate, copëtoj 1 C fasule të kuqe konservuar veshkave, drenazhuar, shpëlarë 11 / 2 bizele të ngrira C 11 / 2 C fasule të freskëta jeshile salcë dash nxehtë 11 ujit C 2 spageti C, i papjekur, thyer 1. Nxehtësia e naftës në 4-tenxhere kuart. Shtoj qepë hudhra,, dhe selino, dhe sauté për rreth 5 minuta. 2. Shtesa të gjithë përbërësit e mbetur me përjashtim spageti. Llokoçis deri në përbërësit janë mirë të përziera. 3. Sillni në vlim dhe zvogëlimin e ngrohjes, mbuluar, dhe ziej për rreth 45 minuta ose derisa perimet janë të tenderit. 4. Shto spageti papjekur dhe zierje për vetëm 2-3 minuta.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment