Stir-Fried Beef and Chinese Vegetables
por
Gatimi
|
|
2 tbsp verë e thatë e kuqe 1 tbsp salcë soje 1 / 2 lugë sheqer 11 / 2 gingerroot tsp, peeled, integruar 1 lb rrumbullakët mishi pa kocka, yndyrë shkurtohet, ulur nëpër kokërr në strips 11/2-inch 2 tbsp vaj vegjetal 2 qepë mesatare, çdo prerë në 8 wedges 1 / 2 lb kërpudha të freskëta, shpëlarë, shkurtohet, feta 2 gjeth (1 / 2 C) selino, paragjykim prerë në feta 1/4-inch 2 speca jeshile të vogla, prerë në shirita të hollë gjati 1 uji gështenja C, drenazhuar, feta 2 miell misri tbsp 1 / 4 e ujit C 1. Marinadë Përgatitja e përzierjes së bashku nga verë, salcë soje, sheqer, dhe gjallëri. 2. Mishit marinoj në përzierje ndërsa përgatitjen e perimeve. 3. Nxehtësia 1 lugë gjelle vaj në tigan të madh ose wok. Llokoçis-onions RFJ-së dhe kerpudha për 3 minuta gjatë ngrohjes të mesëm-të lartë. 4. Shto selino dhe kuzhinier për 1 minutë. Shtoni perime të mbetura dhe kuzhinier për 2 minuta ose derisa spec i gjelbër është e tenderit, por gjallërues. Perime Transferim në tas të ngrohtë. 5. Shto mbetur 1 lugë gjelle vaj në tigan. Llokoçis-e mishit të skuqura në vaj për rreth 2 minuta, apo deri sa të humbet ngjyra e mishit trëndafili. 6. Blend miell misri dhe ujit. Trazim në mish. Kuk dhe llokoçis deri thickened. Pastaj kthimi perime në tigan. Llokoçis butësisht dhe për të shërbyer.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Komento edhe ti:
Post a Comment